Translate

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Δήμος Καισαριανής: Δωρεάν θερινό σινεμά κάθε Δευτέρα







Δήμος Καισαριανής: Δωρεάν θερινό σινεμά κάθε Δευτέρα


Μέσα στο πάρκο της Καισαριανής, μια όαση δροσιάς και πολιτισμού περιμένει τους Αθηναίους: Το θερινό σινεμά του δήμου Καισαριανής, με ποιοτικές ταινίες από όλο τον κόσμο και με εισιτήριο μόλις 5 ευρώ.
Μάλιστα κάθε Δευτέρα οι φίλοι του κινηματογράφου, μπορούν να χαρούν την 7η τέχνη δωρεάν με προβολή μοναδικών ταινιών: «Μια κίνηση αλληλεγγύης γιατί πιστεύουμε βαθιά ότι η τέχνη δεν είναι πολυτέλεια, είναι δικαίωμα» όπως τονίζει σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος.
Η ταινία της Δευτέρας 22 Ιούνη

Τη Δευτέρα 22 Ιούνη στις 9.30 μ.μ., στην ΑΙΟΛΙΑ θα προβληθεί η ταινία «ΤΟ ΜΙΣΟΣ». Μια εξαιρετική γαλλική ταινία, σε σκηνοθεσία Ματιέ Κασοβίτςμε τους: Βανσέν Κασέλ, Ιμπέρ Κουντέ, Σαϊντ Ταγκμαουί, Μπενουά Μαζιμέλ. Τρεις νεαροί μετανάστες θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση για το φίλο τους που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας. Περιφερόμενοι άσκοπα στις φτωχογειτονιές του Παρισιού με ένα κλεμμένο περίστροφο στα χέρια τους θα ζήσουν ένα συνταρακτικό 24ωρο, προσπαθώντας να πείσουν όσους δεν τους σέβονται ότι θα πρέπει να τους φοβούνται. Μια καθόλα επίκαιρη ταινία που θα σας κρατήσει καθηλωμένους...

Ο κινηματογράφος βρίσκεται πίσω από το γήπεδο της Νήαρ Ηστ, 8η Στάση του λεωφορείου 224


http://www.902.gr/eidisi/politismos/69976/dimos-kaisarianis-dorean-therino-sinema-kathe-deytera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου