Translate

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Καθημερινές οι αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία στις 23 Οκτώβρη - 902.gr



Καθημερινές οι αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία στις 23 Οκτώβρη 



Στη μάχη για την επιτυχία τηςπανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 23 Οκτώβρηέχουν ριχτεί οι ταξικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα, ύστερα από το
κάλεσμα του ΠΑΜΕ.
Καθημερινά πληθαίνουν οι αποφάσεις Σωματείων, Συνδικάτων Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων συμμετοχής στην απεργία, με στόχο αυτή να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πάλη του λαϊκού κινήματος και αποφασιστική παρέμβαση της εργατικής τάξης στις εξελίξεις.
Για να ανατραπούν τα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζονται, να παρεμποδιστούν αυτά που έχουν ψηφιστεί. Για να σταλεί ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, τις μειώσεις δώρων, αποζημιώσεων και συντάξεων. Ενάντια στις χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο τομέα και στον ιδιωτικό τομέα, την κατάργηση της Κυριακής-αργίας και του σταθερού ωραρίου, στο χαράτσι των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, τους νέους φόρους.
Το ταξικό κίνημα τονίζει την ανάγκη οι εργαζόμενοι να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ. Να δοθεί απάντηση στην όξυνση της επιθετικότητας των μονοπωλίων και του κράτους, στους μηχανισμούς που θρέφει. Να πάρει μαζικές διαστάσεις η καταδίκη και απομόνωση της εγκληματικής - ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
Αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία έχουν πάρει:
  • Εργατικό Κέντρο Αγρινίου
  • Εργατικό Κέντρο Λάρισας
  • Ομοσπονδία Οικοδόμων
  • Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος»
  • Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας
  • Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες στα Καταστήματα και ΑΕ Νομού Αρκαδίας
  • Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας.

     
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου