Translate

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ρέθυμνο: Σύσκεψη του ΠΑΜΕ για την ανασυγκρότηση του κινήματος - 902.gr

Ρέθυμνο: Σύσκεψη του ΠΑΜΕ για την ανασυγκρότηση του κινήματος .









Με πρωτοβουλία τουΠανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ)πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου σύσκεψη των δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και την από κοινού απόφαση για την ανασυγκρότηση του κινήματος, ενόψει και των εξελίξεων που έρχονται. 
Το «παρών» έδωσαν επίσης η ΠΑΣΥ από την πλευρά των αγροτών, το ΜΑΣ ως πόλος συσπείρωσης των σπουδαστών, η ΠΑΣΕΒΕ από τους αυτοαπασχολούμενους και η ΟΓΕ εκ μέρους των εργαζόμενων γυναικών. Από όλα τα μέτωπα μεταφέρθηκε εμπειρία ως προς τη δράση τους, αλλά και από την παραπλανητική δράση του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού. Σπουδαία ήταν και η αναφορά στις δυνάμεις του οπορτουνισμού και του καιροσκοπισμού, την Αυτόνομη Παρέμβαση (ΣΥΡΙΖΑ) και τις υπόλοιπες παρεμβάσεις (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), που έχουν ως σκοπό να σπείρουν αυταπάτες στους εργαζόμενους πως το μόνο πρόβλημα σήμερα είναι η κυβέρνηση και πως μόνο με την εναλλαγή της θα υπάρξει λύση. Αυτό έχει ως επέκταση τον αποπροσανατολισμό και την απογοήτευση του λαού.
Επιπλέον, το λόγο πήραν εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, του ΠΑΜΕ Υγείας καθώς και μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων και του Συλλόγου Νηπιαγωγών. Το «παρών» έδωσαν και διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης, οι οποίοι βρίσκονται τις τελευταίες βδομάδες σε απεργία. Την κεντρική ομιλία εκ μέρους της Γραμματείας Ρεθύμνου του ΠΑΜΕέκανε ο Βαγγέλης Αγγελογιαννάκης.
Ως πρώτος στόχος μπήκε η σωστή προετοιμασία ενόψει του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτώβρη στις 19.00 στο Δημαρχείο.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου