Translate

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 34ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ









ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 34ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να καταδικάσει αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Με τις κραυγές τους δήθεν για συκοφάντηση οι φασίστες απλά επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για θρασύδειλους δολοφόνους, που δρουν, οργανώνονται και εξοπλίζονται για ένα σκοπό: να χτυπήσουν το εργατικό λαϊκό κίνημα και να τρομοκρατήσουν κάθε νέο και νέα που σήμερα αγανακτεί και σηκώνει κεφάλι για την κατάσταση που ζει στο σπίτι, στη δουλειά, στο σχολείο.
Οι φασίστες χτυπάνε εργάτες γιατί υπερασπίζονται τα αφεντικά, την εξουσία τους και τα κέρδη τους. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που καταθέτει προτάσεις στη Βουλή για νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια στους εφοπλιστές, είναι αυτή που ζητάει κι άλλες φοροελαφρύνσεις και προνόμια για τους βιομηχάνους. Είναι νύχι κρέας με τους εκμεταλλευτές και τη σαπίλα τους και θέλει να βρωμίσει και τα μυαλά νέων ανθρώπων.
Η οργανωμένη, συλλογική δράση είναι η μόνη που μπορεί και θα πνίξει τα τσιράκια των εφοπλιστών της Χρυσής Αυγής και το καπιταλιστικό σύστημα, που τους θρέφει και τους χρειάζεται. Γι’ αυτό σε κάθε χώρο που ζει, σπουδάζει και δουλεύει η νεολαία πρέπει να απομονωθεί, να μην έχει τόπο να σταθεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή.
Παντού σε κάθε σχολείο, σχολή, γειτονιά να καταδικαστεί η δολοφονική δράση τους και η σάπια ιδεολογία τους!
Απομονώνουμε τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, παλεύουμε για να ανατρέψουμε το σύστημα που τους γέννησε!


Αθήνα 18 Σεπτέμβρη 2013
Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ




http://www.kne.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου