Translate

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Φασιστοειδή βεβήλωσαν το μνημείο της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο - 902.gr




    




Φασιστοειδή βεβήλωσαν το μνημείο της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο - 902.gr

 


 Φασιστοειδή μέσα στο σκοτάδι βεβήλωσαν το μνημείο της δολοφονημένης από την εργοδοσία της ΕΤΜΑ κνίτισσας φοιτήτριας Σωτηρίας Βασιλακοπούλου, το οποίο είχε τοποθετηθεί στη μνήμη της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Η Κομματική Οργάνωση Παντείου του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Παντείου της ΚΝΕ σε ανακοίνωσή τους τονίζουν:
«Δε μας ξαφνιάζει η ενέργειά τους αυτή. Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Οι σύγχρονοι απόγονοι του Χίτλερ και του Μεταξά.
Θέλουν να χτυπήσουν όχι μονό το ΚΚΕ, αλλά και τους αγώνες του λαϊκού κινήματος. Είναι εχθροί των εργατών. Είναι αυτοί που στήνουν σκλαβοπάζαρα με 18€ μεροκάματο για να πλουτίζουν μια χούφτα καπιταλιστές. Είναι ο μηχανισμός τρομοκράτησης των εργατών και του λαϊκού κινήματος.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τους φοιτητές να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή. Να πάρουν απάντηση από τους Συλλόγους των εργαζομένων και των φοιτητών στο Πάντειο.
Να αποκαλυφθεί ο ρόλος των σύγχρονων δωσίλογων. Οι εργάτες και ο λαός δεν φοβούνται αυτούς τους τραμπούκους του συστήματος.
Ο ελληνικός λαός έχει πείρα από τους φασίστες!
Όπως τους αντιμετώπισε τη δεκαετία του 1940, όταν ήταν φίλοι των Γερμανών. Όπως τους αντιμετώπισε την περίοδο της Χούντας, όταν έστελνε κομμουνιστές και άλλους λαϊκούς αγωνιστές στα κολαστήρια των ΕΑΤ-ΕΣΑ και της Γυάρου, έτσι θα τους αντιμετωπίσει και σήμερα το οργανωμένο ταξικό κίνημα.
Κανένας φόβος!
Να δυναμώσει η δράση εναντία στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά. Να δυναμώσει η πάλη ενάντια στα μονοπώλια και την εξουσία τους. Να ενισχυθεί η λαϊκή συμμαχία, η πάλη για τη λαϊκή εξουσία.
Να υπενθυμίσουμε στους απογόνους των Γερμανοτσολιάδων ότι στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ δεν πιάνουν οι απειλές τους».


902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου