Translate

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Χαράτσι στα ερασιτεχνικά σωματεία που χρησιμοποιούν το ΕΑΚ Κέρκυρας - 902.gr

Χαράτσι στα ερασιτεχνικά σωματεία που χρησιμοποιούν το ΕΑΚ Κέρκυρας - 902.gr

Χαράτσι στα ερασιτεχνικά σωματεία που χρησιμοποιούν το ΕΑΚ Κέρκυρας
Δημοσίευση: Τετ, 02/01/2013 - 11:52
Φωτογραφία αρχείου
Την κίνηση της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Κέρκυρας -με τις ευλογίες της κυβέρνησης- να ζητήσει μηνιαίο αντίτιμο χρήσης των εγκαταστάσεων, καταγγέλλουν τα αθλητικά σωματεία και οι ενώσεις που λειτουργούν στο ΕΑΚ Κέρκυρας.
Επιστρέφοντας την επιστολή της διοίκησης ως απαράδεκτη, δηλώνουν την αποφασιστικότητά τους να μην αφήσουν να περάσει αυτό το μέτρο.
Επίσης καλούν τους τοπικούς φορείς, τους αιρετούς, τα πολιτικά κόμματα και τις πολιτικές νεολαίες να πάρουν θέση:
  • στην προσπάθεια μετατροπής των ΕΑΚ σε επιχειρήσεις με την επιβολή χαρατσιού σε όσους κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων (σωματεία και αθλούμενοι) ή ακόμα και το άνοιγμα του δρόμου για παραχώρηση των εγκαταστάσεων σε ιδιώτες, στερώντας στην ουσία μια ακόμη από τις τελευταίες δυνατότητες που είχε ο λαός για να αθληθεί
  • στην προάσπιση του δικαιώματος στον αθλητισμό με την απαραίτητη χρηματοδότηση (στο σωματείο, στο σχολείο, στο Πανεπιστήμιο, στην δουλειά, στην ελεύθερη ώρα)
  • στην προάσπιση του ρόλου του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου, το οποίο έχει αφεθεί στην τύχη του.
Τα σωματεία που υπογράφουν το ψήφισμα είναι τα εξής: Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ , ΠΑΟΚ, ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ., ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ Ο.Κ, Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ, Γ.Ε. ΘΙΝΑΛΙΩΝ, Α.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΕΡΜΗΣ Α.Γ.Σ., Α.Ο. ΣΧΕΡΙΑ , ΑΤΛΑΣ, Γ.Ε.Κ., ΙΟΝΙΟΣ, ΑΛΚΙΝΟΟΣ Α.Σ., ΒΟΛΙΔΑ, Ε.Κ.Α.Ο.Κ. Ο ΛΑΟΔΑΜΑΣ, ΣΕΒΑΣ, ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ, Π.Ε.Π.Φ.Α. (ΝΟΜΑΡΧ.ΤΜΗΜΑ) ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

 http://www.902.gr/eidisi/athlitismos/5843/haratsi-sta-erasitehnika-somateia-poy-hrisimopoioyn-eak-kerkyras


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου